Skip to main content
Logo Twenchi - Feel good supplements

Disclaimer

De teksten in deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, -producten en -behandelingen, is uitsluitend bestemt voor informatieve doeleinden en geld geenszins als vervanging van het advies van uw eigen arts of medisch specialist. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnosevaststelling van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie. Lees voor gebruik van de uit onze webshop gekochte producten altijd de informatie op de verpakking aandachtig door.

Twenchi aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor zowel indirecte als directe schade die kan ontstaan als gevolg van informatie op deze website. Ook voor directe of indirecte schade die kan ontstaan door het gebruik van de producten aangeboden op deze site, aanvaardt Twenchi geen enkele aansprakelijkheid. Door de bezoeker van deze site, noch door derden, kan op geen enkele wijze rechten ontleend worden aan de aangeboden informatie. Het gebruik of toepassen van de informatie en de producten is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Productenclassificatie:

  • Alle producten in de webwinkel Twenchi zijn voedingssupplementen dan wel fysieke hulpattributen
  • Een gezonde levensstijl en een evenwichtige en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
  • Lees altijd aandachtig de informatie van de fabrikant/leverancier van de producten op of bijgesloten in de verpakking.
  • De aanbevolen doseringen niet overschrijden.
  • Droog, koel en buiten bereik kinderen bewaren.
  • Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gaat gebruiken in geval van twijfel, zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en/of ziekte.