Skip to main content
Logo Twenchi - Feel good supplements

De missie en visie van Twenchi

Wij streven ernaar om betaalbare, natuurlijke, hoogwaardige voedingssupplementen en vitamines aan te bieden die de algemene gezondheid en het welzijn ondersteunen.

Wie is Twenchi

Wij zijn Twenchi. Een jong, dynamisch en snelgroeiende webshop dat natuurlijke en duurzame voedingssupplementen direct bij jou thuisbezorgt.

We ontwikkelen, produceren en leveren producten die jouw gezondheid op verschillende manieren positief kunnen ondersteunen en beïnvloeden. Onze overtuiging is dat natuurlijke producten beter zijn voor de gezondheid. Daarom streven we ernaar om onze voedingssupplementen zoveel mogelijk met natuurlijke of natuur-identieke ingrediënten te ontwikkelen en produceren. We leveren alleen absolute topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij koesteren onze klanten en pakken ze graag bij de hand. Daarom publiceren we uitsluitend wetenschappelijk bewezen gezondheidsclaims over onze producten en geven we op elke productpagina alle informatie die je als gebruiker nodig hebt om het juiste supplement te kiezen en te consumeren.

Stay healthy and feel good!

Team Twenchi

 
 

Duurzaamheid

Wij zijn van mening dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen om ervoor te zorgen dat onze natuurlijke omgeving gedijt op het gebied van economische, sociale en leefomgevingsbehoeften.

Daarom is duurzaamheid heel belangrijk voor ons en streven we ernaar om natuurlijke en biologische producten te leveren die niet schadelijk zijn voor het milieu. Al onze producten zijn verpakt in 100% biologisch afbreekbaar verpakkingen en gecertificeerd volgens de Europese norm EN 13432. De verpakkingen kan je bij het groenafval gooien. Daarnaast zijn al onze producten op een natuurlijk en milieuvriendelijke wijze geproduceerd.